Olis obtinguts directament de les pròpies plantacions d’oliveres, per mitjans mecànics, a una temperatura no superior a 27ºC. Segons les varietats utilitzades i un acurat tast, fem els nostres “ensamblatges” i envasem atenent els criteris per la gamma “Salze” i la gamma “Arbequí”.

SALZE

Oli d’oliva verge extra de categoria superior, obtingut de dues varietats. Elaborat principalment amb la varietat “Fulla de Salze”, autòctona de la zona. Només es troba a pocs termes municipals del contorn. Afegim també un determinat percentatge d’oliva de “Farga”.

Es un oli suau i molt afruitat, presentant al final cert amargor i recordant el sabor de les llavors oleaginoses.

Tot i el lleuger pre-filtrat abans d’envasar, presenta a l’hivern unes turbulències degudes a la formació de gran quantitat de margarines, sinònim, sens dubte, de la seva qualitat. Amb la calor i temperatura ambient de la primavera, les margarines es van dissolent, encara que, com més qualitat tingui l’oli, més costarà de dissoldre.

Disponible en envasos de 1/4L, 1/2L i 2L.

OLI ARBEQUÍ

Oli d’oliva de categoria superior, obtingut d’olives arbequines, tant d’arbres antics com de noves plantacions, seguint la tradició de les nostres contrades i mitjançant procediments mecànics.

Disponible en envasos de 2L i 5L.