XYZ TRIDIMENSIONAL

60% Garnatxa negra – 20% Syrah – 20% Merlot

Collit, elaborat i embotellat a la propietat. Maceració en petits envasos de 500L, acaba la fermentació alcohòlica i malolàctica en dipòsits de 1000L. Després de fer els ensamblatges adequats, es fa una criança en ampolla de mínim 4 mesos. Sota unes bones condicions de conservació, aquest vi millorarà els propers anys.

Temperatura òptima de consum: 16 a 19ºC

Els tres eixos de les coordenades configuren un cub, espai on tradicionalment s’elaborava el vi, un espai tridimensional. A la vegada, cada dimensió representa un principal factor, necessari per elaborar un bon producte: X (Longitud) les nostres vinyes plantades en fileres, Y (Superfície) la destresa i el treball de les mans, Z (Volum) espai de la cava necessari per a que el vi reposi a temperatura constant i durant el temps suficient en les botes o ampolles.


XYZ t QUARTA DIMENSIÓ

60% Garnatxa negra – 20% Syrah – 20% Merlot

Collit, elaborat i embotellat a la propietat. Amb el mateix vi base que elaborem el XYZ, es fa una reserva de 12 mesos en botes de roure búlgar i una posterior criança en ampolla de mínim 24 mesos. Sota unes bones condicions de conservació, aquest vi millorarà els propers anys.

Temperatura òptima de consum: 18ºC

En aquest producte si afegeix una nova dimensió, en aquest cas la T (Temps) la qual representa el temps de repòs en les botes i/o ampolles.


LO BANDOLER

40% Garnatxa negra – 20% Syrah – 20% Cabernet Sauvignon – 20% Merlot

Collit, elaborat i embotellat en la propietat. Maceració en petits envasos de 500L, acaba la fermentació i alcohòlica i malolàctica en dipòsits de 1000L. Després de fer els ensamblatges adequats, es fa una criança de 9 mesos en botes de roure francès i una posterior criança en ampolla de mínim 4 mesos. Sota unes bones condicions de conservació, aquest vi millorarà els propers anys.

Temperatura òptima de consum: 16 a 19ºC

“En alguns indrets de muntanya hi podem trobar, encara, petites vinyes centenaries que es conserven gràcies al romanticisme dels seus propietaris. Un territori ferèstec i esquerp molt adient per cercar refugi si ets un bandoler. – Per paliar el seu abandó, hem engegat un petit projecte.”


PARRELL JOVE – VI NOVELL

40% Garnatxa negra – 20% Syrah – 20% Cabernet Sauvignon – 20% Merlot

Collit, elaborat i embotellat en la propietat. Maceració pel·licular molt curta en petits envasos de 500L. Acaba la fermentació alcohòlica en dipòsits de 1000L. Després de fer els ensamblatges adequats, s’estabilitza i s’embotella directament.

Temperatura òptima de consum: 9 – 11ºC

El parrell és una pedra amb guix laminar que, un cop triturada i feta pols, s’aplicava antigament al raïm abans de trepitjar-lo. Vora el celler tenim un barranc amb aquest nom, on les criatures anaven a cercar-la pel seu aspecte brillant.

PARRELL BLANC

100% Moscatell Romà

Collit, elaborat i embotellat en la propietat. Contacte pel·licular lleuger i premsat immediat. Comença la fermentació en petits envasos de 500L. Acaba la fermentació alcohòlica en dipòsits de 1000L. Seguidament s’estabilitza i s’embotella.

Temperatura òptima de consum: 7 a 9ºC


GARNATXETA DE JOANÓ

100% Garnatxa negra del país de més de 50 anys.

Vi dolç natural obtingut segons el mètode tradicional de la zona. Procedent de vinyes de més de 50 anys, de molt poca producció. Es deixen sobre madurar, sense arribar però a que es panseixin. Així, conserva el vi el seu caràcter varietal i l’afruitat.

Collit, elaborat i embotellat en la propietat. Es deixa fermentar una vegada extreta la brisa fins que, per esgotament, la fermentació es para. La dolçor que manifesta, gens empalagosa, es deguda al propi sucre del raïm que ha quedat sense fermentar. La seva graduació alcohòlica sol assolir, d’aquesta manera, els 17ºC. En arribar l’estiu es deixa a sol i serena durant 40 dies. Seguidament, s’estabilitza i s’embotella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *